Biz Sizin Gibileri Çok Gördük, Gül Gül Öldük

Sunday, December 25, 2011



Yine başladılar. Yine bilindik isimler. Yine saldırıya geçtiler. Bu tür insanların açıklama yapma, demek vermeleri Fenerbahçe endekslidir. Fenerbahçe ne zaman "koysa" işte bu birileri çıkar on laf eder, on lafın dokuzu Fenerbahçe ile ilgilidir. Fenerbahçe düşmanıdır bunlar. Hemde su katılmamışından. Saf, süzme Fenerbahçe düşmanıdırlar.

Kaleci Volkan Babacan.
Yalan değil, bu adam kötü bir kaleci. Bu blogdan kendisine "sen git karpuzcu ol" demişliğim vardır.Bu adam zaten kumbara. İzmir'deki kupa finalinde tribünde sinir krizine sokmuştu bu herif beni. Fakat Fenerbahçe üstün bir oyunla 2-0la geçti ya Kayseri'yi hani ilk gol kaleci hatasından geldi ya, işte bu saf,süzme Fenerbahçe düşmanları yine çıktı piyasaya.

Bakalım, ne demiş Hıncal Dede;

"Santraya kadar topu iyi getiriyorlar. Santradan itibaren ya taca atılıyor ya Fenerlilere atılıyor top... Şike gibi!..." dedi ve "F.Bahçe ne yaptı: 2 net kaleci hatasından, iki gol... Birinci golün asistini yaptı Volkan Babacan. İkinci golde de topu içeri yumruklamak hünerini gösterdi. Ben böyle kalecilik görmedim. Volkan Babacan, F.Bahçe'de oynarken sarı-lacivertli takıma bu kadar yararlı olmamıştır..."

Geçen sene de yaptı Hıncal bu açıklamaların aynısını. Yine kalecilere bağladı maç sonuçlarını. Çok büyüksün Fenerbahçem çok büyüksün. Sen git önce kendi takımına bak, gelen koyuyor giden koyuyor. Mağlubiyet rekoru kırdınız. Beter olun.



 Ne demiş Sadri Şener;
"Vurgulu cümlelerle söylemek lazım. Volkan Babacan muazzam kalecilik yaptı. Herkes Niang ve Dia'dan bahsediyor, ancak ikinci dakikadan sonra Fenerbahçe için her şey daha kolay oldu"dedi.
Sadri Amca, Sivas maçında defans Hayrettin için bir kaç söz söyleyelim mi? Amatör ligi geçtim mahalle maçlarında bile yenilmeyen golleri yiyen Sivasspor oyuncularına bir kaç kelam edeyim mi? Neden tutuşuyorsun? Neden bu saçma açıklamaları yapıyorsun? Bu gollerin bir benzerini senin kalecin de yedi, çıkıp söylesene Onur müthiş oynadı diye ironi yapsana.

Yeter ulan be,
geçen sene İ.Toraman bir asist bir golle Bursa'nın şampiyonluğuna yardım ederken sesiniz neden çıkmadı!
Selçuk Dereli önderliğinde Denizli'de şampiyonluğumuz çalınırken neredeydiniz! Biz penaltı atışında Gsli Necatiye buraya at diyen kaleciler gördük. Bırakın bu işleri kendi geçmişinizdeki yediğiniz haltlara bakın.

0 التعليقات:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...