İnleyen Nameler Ruhumu Sardı, Bir Stad Ki Orda Hep Kargalar Vardı

Sunday, December 25, 2011




Nameler inliyor ve ruhumuzu sarıyordu haftaiçinde. Sarı lacivert bir kabus hendisini 2 hafta önce Ankaragücüyle hissettirdi. Sonda D.Kiev, yıldızlar(!) topluluğuna okkalı bir tokat patlatıyordu. Jimnastikçiler ya tamam, ya devam için Pazar günü saat 19.00'da FENERBAHÇE'yi ağırlamaya hazırlanıyordu.



Maç öncesince Jimnastikçilerin cephesinden çatlak sesler geliyordu. Schuster taraftarı iplememiş, gelmeyin lan o zaman demiş, rivayete göre en iyi soyunma odası basıcılarından olan Serdal Adalı, "bak oğlum Schuster, devir kötü kolla Guti diyerek Fenerbahçe karşısında alınan bir galibiyetten sonra Teknik adamını özür dilemeye davet etmişti.

Nihayetinde maç başladı, Fenerbahçe önde basıyordu, çok koşuyordu kolay top kaybı ve pas hataları yaşanmıyordu. Gereksiz işlere kimse girmiyordu. Dia soldan akıyordu resmen. Ekrem çok çaresiz kalınca Niang ve Dia'yı faullerle durdurabiliyordu. Hakem hakem olsaydı Jimnastikspor ilk yarı 10 kişiydi. Bir duran top kazanıldı ve Alex'in kesmecesinde bir Jimnastikçi dokununda top ağlara gidiyor Çarşı'da bir sessizlik çöküyordu. Golden sonra Fenerbahçe 2. gol için yükleniyordu. Dia önce Rüştü'yü sonra direği geçemedi. Ardından Niang öyle bir yardırdı ki 2 gözlerimiz önüne NİC 39 geliyordu. " Anelkaaaa Anelkaaaa Nicolas Anelka. Anelka öyle bir geldiki kimse tutamadı Fenerbahçe'nin Fransız yıldızını..."

Ender gelişen Bjk ataklarının birinde Ekrem hayatının golünü atıyordu. Takımlar 1-1 ile soyunma odasına gidiyordu. İlk yarı Bjk'nin golüyle bitip ikinci yarıda Bjk'nin golüyle başlamıştı. Serbest vuruş sonrası barajdan seken top İ.Toraman'ın önüne düştü, sonrasında gelen gol Bjk'yi 2-1 öne geçirirken çarşıdan küfürler yükseliyordu ve akabinde gelen ÜÇ ÜÇ ÜÇ sesleri. (Buraya dikkat)

Fenerbahçe'ye mutlak gol lazımdı artık. Fenerbahçe yükleniyor fakat defans büyük açıklar veriyordu. Nitekim Almeida, Volkanımızla karşı karşıyayken golü kaçırında anlaşıldı ki bu maç döner!!!

Demirören'in tüplü Ferrari'si Lugano'dan okadar bıkmış olacak ki Lugano'ya dirsek atıp hem penaltı ya hemde kendisinin atılmasına neden oluyordu.

İlk golde asisti yapan KAPTAN bu sefer topun başındaydı. 100.000 dolar için Fenerbahçe'den gelen Rüştü, arkadaşlarının "sola atla" sözlerine uydu ama nafile Kaptan topu ağlara gönderiyordu 2-2.

Dia soldan akarken hakem atağımızı düdüğü ile kesiyor dolayısı ile avantaj hakkını kullanamıyorduk. Dia soldan kesiyor Niang pek iyi vuramasada Rüştü topu çıkarıyordu. 2 tane daha böyle pozisyonumuz vardı. Sola sarkan Emre iyi bir orta kesiyor KAPTAN durumu 2-3e getiriyordu. Seri paslarla top Alex'in ayağında hayat bulmaya devam ediyordu KAPTAN ceza alanı içinde Rüştü'yü de geçip durumu 4-2 ye getirdi.

Çok önemli bir virajı iyi oyun net skor ile döndük. Tribünlerde olanların ağızlarına yürelerine sağlık. Sarı yağmurluklar şahaneydi görsellik açısından.


Sarı lacivert kalın

0 التعليقات:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...