Geç Kalmış Bir Yazı

Sunday, December 25, 2011


İş güç yoğunluğundan yazamadım bir kaç şeyi.

Fenerbahçemiz Kayserispor'u pazartesi günü oynanan maçta 2-0'la geçerek averaj farkı ile 2. sıraya kuruldu. 14 Şubatta yine sevgililer buluşmuştu. Genç yaşlı herkes "ömürlük sevgiliye" koştu. "FENERBAHÇEM BENİM, BİRİCİK SEVGİLİM" Maça çok iştahlı başlamıştık zira 1 Kırmızılıya 4 Sarı Lacivertli saldırıyordu. Nihayetinde baskımız sonuç verdi kalecinin kısa düşen hatalı pasında Mehmet, Niang'a al at dedi 1-0. Tempoyu biraz düşürüp oyunu kontrol altına almıştık. Hafta içinde Beşiktaşın çocuğu Fırat maça atanmıştı, hem taraftar hem sahada herkes dikkatliydi özellikle Lugano...

2. yarıda Lugano Alex'in köşe vuruşunu kafayla tamamlayıp 2-0 yapıyordu skoru. Fakat Kayseri'nin 2-0dan sonra bir kaç tehlikeli atakğı oldu. Niang 3 kez boş pozisyonda pas vermek yerine yanlış işleri tercih etti. Neyse Kayseriyi "sevgilinin" desteği ile 2-0 ile geçtik. "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor" tüyleri diken diken ederken bir yandan son maçı gözler önüne getirip yürek dağlıyordu.



Haftasonunda Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş Cola Turka'yı 81-72 ile geçerek Türkiye Kupası'nı kaldırdı. Bu bizleri sevince boğarken Mirsad'ımızın ciddi şekilde sakatlanması ise aydı derecede bizleri üzdü. 35 sayı 3 ribaund 4 asistle Emir Preldzic yaptı.

Caner'den formayı kapıp istenilen özlenilen Andre Santos'un burnunda kırık olduğu açıklandı.Umarım çabucak iyileşir ve bizi Caner'e mahkum etmez.

Sarı lacivert kalın
Sevgi ve saygılarımla
Alpiero

0 التعليقات:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...