Temizligçiler Yine İş Başında

Sunday, December 25, 2011



Ligin ilk yarısı biter. Yayıncı kuruluş 9 farkla önde olan Ts'yi şampiyon ilan eder.Kolbastılar bilmem neler. Doğu Karadeniz'de yüzler güler.
Fenerbahçe devre arasında yaprak kımıldatmaz. Ha bugün transfer ha yarın derken ikinci yarı başlar ligde. Önce Manisa maçı vardır, akıllar Trabzondadır. Manisa geçilir. Trabzon'a Kadıköy'de bir güzel ağırlanıp Niang,Luganodan gelen hediyelerle uğurlanır. Fark kapanmaya başlar. 9 puanlık fark Fenerbahçenin seri galibiyetleri ile erir gider. Fenerbahçe averaj ile lider olur. Kolbastı oynayan uşaklar artık Fenerbahçe'ye saldırırlar. Önce Şenol Güneş, sonra Sadri Şener. Sadri Şener çok değişik bir adam. Fenerbahçe'nin rakip kalecisine sallar, ama kendi rakip kalecisi aynı hatayı yapınca susar. U dönüşçüdür Sadri Şener. Geri vitesçi dir "R"'ci dir. Öyle değil mi?


1) Kulüpler Birliği Başkanlığı bana teklif edildi ama kabul etmedim‚ edemezdim de. Trabzonspor´a gerçekten de çok yoğun bir mesai harcıyorm. Kulüpler Birliği´ne de zor bir alan. Ayrıca şimdiki Başkan´ı Aziz Yıldırım da bu işe büyük vakit ayırıyor‚ özen gösteriyor"

Fanatik 9 Ekim 2008

2)"Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çok çalışkan biri. O‚ Kulüpler Birliği´ne her şeye hazırlıklı olarak geliyor. Ben onları yapamam açıkçası. Dünya kadar işle uğraşıyor. O´nun orda olması kulüpler için avantaj"

Lig TV - 15 Aralık 2010

3. madde malumunuz üzerine bugün yapılan açıklama. Fark 9 puanken her şey güllük gülistanlık. Naklen yayın gelirleri kat be kat artmış keyifler yerinde. Fenerbahçe liderken her şey döner tam tersine. Öyle değil mi Sadri Şener.

Örnek başkan dediler, beyfendi olarak tanıttılar seni. Biz seni öyle sanırdık. Ama senin o duruşun Lig sıralamasıyla birlikte değişti.

Fenerbahçe'nin rakip kalecisine sataşmalar, Teknik Direktörünle beraber Aykut Hoca'ya sataşmalar, şimdi de kulüpler birliği üzerinden Fenerbahçe'ye sataşmalar. Ne değişti ne?

Düzeltme: 16.30

Bjk, Ts'yi destekleyen bir açıklama yaptı. Şereften falan bahsetmişler.
Hoşt!

0 التعليقات:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...